Danssport Vlaanderen

Danssport Vlaanderen is dé federatie voor dansclubs in Vlaanderen. Ze hebben een directe koppeling met hun ledensoftware Ledenbeheer.be, wat een echt pareltje is.

Bezoek de website  

Het doel

We zijn bezig met het ontwikkelen van een portaal voor zowel leden, docenten als clubs van de sportfederatie. Dit portaal zal worden gekoppeld aan het ledenbeheer-programma Ledenbeheer.be, waardoor er een naadloze integratie ontstaat.

Naast het ledenbeheer zal het portaal ook beschikken over een blog en een zoekrobot. Deze aanvullende tools zijn van essentieel belang om effectief te kunnen communiceren met hun klanten.

Koppeling Ledenbeheer

Op hun website kunnen bepaalde pagina's beveiligd worden, die uitsluitend zichtbaar zijn voor leden, docenten of club eigenaren. Deze gebruikers kunnen inloggen op de website met hun Ledenbeheer account, waardoor hun toegangsrechten worden bepaald.

De zoekfunctie voor clubs en docenten is direct gekoppeld aan het ledenprogramma, waardoor je eenvoudig docenten en clubs kunt vinden op basis van dansstijl of locatie.

screencapture-danssportvlaanderen-be-activiteit-danskamp-kasterlee-2023-2023-08-03-16_06_53

Alle activiteiten en cursussen worden naadloos overgenomen vanuit het ledenprogramma, met een directe link om je daarvoor in te schrijven. Alle gegevens worden automatisch opgehaald, dus er is geen enkele handmatige handeling vereist voor deze pagina's.

Contactgegevens   +32 498 52 68 53   [email protected]   Westende